Riolering/ Leiding inspectie

Camera inspectie van het riool

Zowel binnen als buiten de gebouwen zijn onze inspecteurs in staat om het riool inwendig, door middel van een camera inspectie, met een rioolcamera te inspecteren en te controleren op lekkage. Tijdens een dergelijke rioolinspectie of lekdetectie met een inspectie camera volgen de inspecteurs de weg van de rioolinspectiecamera door het rioolstelsel op een scherm. Ze zijn opgeleid om verschillende schadebeelden te kunnen herkennen.

inspectie

Hoofdrioleringen inspecteren

Hoofdrioleringen inspecteren doen de gecertificeerde inspecteurs van Elkro B.V.met behulp van een geavanceerde inspectieunit, uitgerust met een computergestuurde, ultramoderne robotvideocamera. De classificatie van de schadebeelden, middels de genoemde visuele rioolinspectie, geschiedt conform schadecatalogus en classificatiesysteem NEN 3399/2004 (NEN-EN 13508-2). Van de uitgevoerde inspectiewerkzaamheden ontvangt u als opdrachtgever een digitale rapportage.

Elkro B.V. beschikt over diverse camerasystemen om iedere opdrachtgever van dienst te kunnen zijn. Van een keukenafvoer (40mm) tot een gemeentelijke hoofdriolering (1200mm), Elkro B.V.geeft u een duidelijk inzicht over de staat van de leiding.

Heeft u vragen?
Heeft u nog vragen of uw probleem is hierboven niet behandeld neemt u dan contact met ons op en dan gaan wij met u samen bekijken hoe we uw probleem kunnen oplossen.