Riolering ontstoppen

Wij komen snel voor u in actie

Heeft u een verstopte riolering die u zo snel mogelijk wil laten ontstoppen? Wilt u bijvoorbeeld uw toilet, gootsteen, douche of wasmachineafvoer laten ontstoppen? Bel dan met Elkro B.V.  Een verstopping of storing komt altijd onverwacht en altijd ongelegen. Daarom is Elkro B.V. 24/7 en 365 dagen per jaar bereikbaar en staan klaar voor het hoognodige. Buiten kantoortijd wordt u doorgeschakeld naar onze centrale meldkamer. Onze storingsdienst neemt vervolgens contact met u op en maakt de benodigde afspraken.

Calamiteitenwagens staan altijd paraat

Deze direct inzetbare calamiteitenwagens beschikken over alle apparatuur om rioleringsproblemen te detecteren en op te lossen. U mag erop rekenen dat onze vaklieden de ernst van uw situatie inzien en snel en doelgericht in actie komen om de riolering te ontstoppen. Deze experts beschikken over een hogedrukpomp, frees- en veerapparatuur, handgereedschap en materialen voor het verrichten van kleine reparaties aan het rioolstelsel.

Heeft u vragen?
Heeft u nog vragen of uw probleem is hierboven niet behandeld neemt u dan contact met ons op en dan gaan wij met u samen bekijken hoe we uw probleem kunnen oplossen.