Kolkenreiniging

Een vervuilde of verstopte straatkolk is een vervelend probleem. Een vlotte afvoer van regenwater kan belemmerd worden door bijvoorbeeld straatvuil en gevallen bladeren. Dat zorgt voor overlast en daarom is het van belang dat straat- en trottoirkolken regelmatig gereinigd worden. Elkro B.V. beschikt over het juiste materieel om deze klus te klaren. Met krachtige kolkenzuigers voorzien van uitschuifbare kolkenarm gaan we de kolken te lijf, ook de op lastigste plekken. Het onderhoud kan volgens een accuraat onderhoudsprogramma gebeuren. Het juiste onderhoud op het juiste moment vormt zo uw garantie op een goed functionerend rioolstelsel.

GPS

Om optimaal onderhoud van de kolken te realiseren, werken wij met het kolkenbeheerssysteem. De kolkenzuiger is voorzien van een mobiele PC met GPS ontvanger, waarmee de positie van de kolk wordt vastgesteld en de datum en het tijdstip van de reiniging. Met speciaal ontwikkelde software noteert de machinist direct de technische staat van elke kolk en de eventuele gebreken. Een uniek en accuraat programma dat het benodigde onderhoud in kaart brengt en u veel werk uit handen neemt.

Rapportage

Van de verzamelde gegevens kan aan het eind van het project een rapportage worden gemaakt met het aantal kolken en gebreken per straat.

Heeft u vragen?
Heeft u nog vragen of uw probleem is hierboven niet behandeld neemt u dan contact met ons op en dan gaan wij met u samen bekijken hoe we uw probleem kunnen oplossen.