Wegens uitbreiding van onze werkzaamheden zijn wij opzoek naar een gemotiveerde Ontstopper!

Wij bieden u een afwisselende baan in een prettige werkomgeving. Een zelfstandige baan met veel verantwoordelijkheid en goede arbeidsvoorwaarden. Je werkt binnen een professioneel, informeel team waarbij je voornaamste taken bestaan uit het ontstoppen en reinigen van riolen en leiding stelsels bij de mensen thuis en bij bedrijven.

Jouw profiel

Wij zoeken een praktische techneut die het interessant vindt om bij de mensen thuis leidingen zoals o.a. het toilet/ keuken en badkamer te ontstoppen en reinigen. Ook het traceren en met de camera inspecties uitvoeren behoort tot de dagelijkse werkzaamheden.  Verder heb je een flexibele werkhouding in een 40-urige werkweek en aangezien wij 24/7 bereikbaar zijn voor calamiteiten zul je deelnemen aan storingsdiensten.

Je hebt veiligheid hoog in het vaandel staan en heb je enige kennis rondom het gebruik van computers Je bent de ambassadeur van ons bedrijf en je verricht voor de klant belangrijk werk aangezien je betrokken bent bij het voorkomen van overstromingen, schade en wateroverlast.

Functie-eisen :

-Rijbewijs B,

-Vca diploma is een pré,

-Enige ervaring in de branche is een pré

Bij interesse dient u uw motivatiebrief voorzien van CV te richten aan: info@elkro.nl